Do kraja sedmice,najveca zelja ovih znakova ce biti ostvarena!

Do kraja sedmice,najveca zelja ovih znakova ce biti ostvarena!

2023-12-19 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se i vama ostvari najveca zelja. Vec ste culi da vas neko zeli pored sebe. Vreme je da vam se to i licno kaze, i da konacno udjete u zeljenu vezu. Bice vam uzvracena osecanja,a da se tome niste nadali.

 

SKORPIJA

Moracete da se pozabavite sobom tokom narednih dana. Nekako ste promenljivog raspolozenja i suvise se brzo nervirate. Pitanje je zasto, ali ni sami  niste sigurni. Mozda je razlog samojedna osoba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ne brinite se za naredne dane jer ce vam doneti lepe sate. Imacete lepo drustvo i bicete praceni odlicnim raspolozenjem. Vasa sreca ce biti tako lepa i prijace vasem srcu.Vasa sreca je na putu ostvarenja. Ovih dana ce vam se ostvriti najveca zelja.

 

JARAC

Jednoj vodoliji cete morati stati na put jer vas nervira. Niste samo sigurni zasto i cime ste joj skrivili. Ovih cete dana naci priliku da joj se priblizite i licno se uverite. Verujte da ce vas sokirati  razlog sto se tako ponasa prema vama.

 

VODOLIJA

Svidja vam se jedan jarac i trudite se da ga nervirate. Jednostavno tako dobijate njegovu paznju. Jos uvek nemate hrabrosti da mu priznate da ste zaljubljeni. Bicete iznenadjeni ovih dana jer ce vam prici i traziti obrazlozenje.

 

RIBE

Niste jaki koliko mislite da jeste, ili koliko to glumite da jeste. Iza te jacine se krije nezna osoba i velika dusa. Vi se samo pravite jacim kako biste podneli sve sto zivot pruza. Mozda se pojavi osoba koja ce sa vama da deli zivotni teret.I ne samo to, zaljubljena je u vas.

Stranice: 1 2