Naredna tri dana: Ove zodijake cekaju trenuci za pamcenje!

Naredna tri dana: Ove zodijake cekaju trenuci za pamcenje!

2023-12-19 0 By Admin

VAGA

Izgleda da cete se morati odazvati na osecanja jedne device. Do sada ste imali strogo poslovan odnos, ali od sada necete. Konacno cete pogaziti pravila, i sledicete put svoga srca.

 

SKORPIJA

Previse ste zaposleni, ali se radujete sto je tako. Poceli ste se bolje organizovati i tako brze i lakse uspevate u svemu. Srce vam se raduje posebno zbog jednog strelca u kojeg se zaljubljuje.I verujte da je pred vama nova veza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Put srca vas vodi u smeru jedne skorpije. Srce vas vuce kanjoj i vreme je ad priznate svoja osecanja.Nije sve u tome da budete i ostanete sarmer. Ona ce vas osvojiti i pobedice vase srce, do sada nepobedivo. Necete biti ravnodusni!

 

JARAC

Niko vas ne tera da se takmicite u prici, ali cinite bar da iskazete ono sto hocete.  Cutanjem necete nista postici,i zato progovorite. Obratite se onoj koja vas vas voli i koja se i vama jednako dopada.Vreme je da se radujete! Naredna tri dana i iznenadjenja koja slede.

 

VODOLIJA

Reci sto ih nosite u dusi, konacno ce vas dovesti da se nadjete u zeljenom drustvu. Od vas zavisi sta zelite i sta je ono sto cete dalje preduzeti. Vreme je da idete u smeru srca i svemu onome sto vam je zelja.

 

RIBE

Do sada vredni i odgovorni u svemu, vreme je da se malo i odmorite. Ne sme vam niko zameriti ako date sebi malo oduska. Verujte da vas to moze osveziti i dati vam krila. Malo odmornim, vratice vam se nova energija i konacno cete pokazati nove zelje.

 

Stranice: 1 2