Do kraja godine:Ovi znaci ce imati najvise srece u ljubavi!

Do kraja godine:Ovi znaci ce imati najvise srece u ljubavi!

2023-12-20 0 By Admin

Do kraja godine ce bas ovi znaci imati najvise srece u ljubavi…

BLIZANCI

Vreme je da se okrenete desavanjima iza sebe, i malom broju dana pred sobom. Malo ih je do kraja godine, da biste se mogli nadati necemu. Ili bas necemu posebnom. Ipak biste mogli da saberete desavanja sto su iza vas.

Ne biste se smeli zaliti na ono sto je bilo, mada se i ne hvalite bas mnogo. Ipak cete morati da izdvojite sve one lepe trenutke u kojima ste uzivali i bili srecni. I kada u odnosu na njih izdvojite one lose, moracete biti zadovoljni.

Ipak su pred vama najbolji dani, a da se ne nadate da ce biti posebni. Od vas se ceka da budete vredni na emotivnom polju i da saberete svoje zelje. Malo je dana do kraja godine da bi se nesto menjalo na bolje. Ali hoce mnogo toga!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ipak ce vam se koliko sutra menjati situacija na emotivnom polju. Susret sa srodnom dusom samo sto se nije desio. Zaljubicete se jedno u drugo i ponece vas reka emocija. Pred vama je veza koja obecava. I bicete prvi zodijak koji ce imati najvise srece u ljubavi do kraja godine.

RAK

Bicete drugi znak kojem ce konacno sve da se menja u zivotu. I kojem je vreme da konacno imaju najvise srece u ljubavi do kraja godine. Slede vam velike zivotne promene koje ce vam doneti bolje sutra. Vas zivot ce konacno dobiti novi i lepsi smisao.

Veza u kojoj ste  i koja je delovala lose, konacno ce doziveti procvat. Ako ste mislili da to nije veza za vas, prevaricete se u proceni. Mislili ste da je vasa veza nedefinisana. Vise ste je gledali kao vezu koja tone kao brod.  Vi i partner ste bili zapali u monotoniju. Nesto ce se desiti sto ce vas pokrenuti kao lava. Bice to jedna osoba koja ce se  bliziti vasem partneru.

Shvaticete da ga mozete izgubiti i  to ce vas pokrenuti. Tako ce vasa veza dobiti na snazi i konacno ce procvetati. Postacete time drugi zodijak koji ce imati najvise srece do kraja godine.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2