Ovan i Skorpija:Jaci i od zivota-jer poraz nije opcija!

Ovan i Skorpija:Jaci i od zivota-jer poraz nije opcija!

2023-12-20 0 By Admin

Ako postoje zodijaci koji se razlikuju od svih, onda su to ovan i skorpija. Imaju dusu, ali su i pravi borci, svesni sebe.

 

 OVAN

Znak koji je jaci cak i od zivota. Znak koji dobro zna da je vazno biti jak, snazan, iskren, stalozen. Znak koji ide ka svom cilju uvek i u svakom slucaju. On je osoba na koju mozete da se oslonite. Zato sto je ljubav koju ovan nosi u svom srcu emocija kakvu niko na ovom svetu nema. Zato sto je ovan tip osobe koja ce naci nacina da izdrzi ono do cega mu je stalo. Kada se ovaj znak zaljubi, ovo je osoba koja ce naci nacina da istraje u onome sto jeste, i da se za tu osobu izbori.

Vrlo je vazno da kazemo da je ovan neko ko tacno zna sta hoce, i ako postoji neko na koga mozete da se oslonite… Onda je to upravo on.

Ima situacija kada ovan odluci da ode, ali prosto, to je samo onda kada mu je jasno da se bori za osobu koja ne ume da ga voli na pravi nacin.

Imati ovna kraj sebe znaci imati osobu koja ce vam biti oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Imati ga kraj sebe znaci imati nekoga na koga cete moci da se oslonite i ko ce vam biti podrska na svaki moguci nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan je znak koji ima divnu dusu. Znak koji ima stav i koji se uvek bori za one do kojih mu je stalo. Nema sumnje da je ovo osoba koja ce vam biti oslonac cak i onda kada se cini da je sve izgubljeno. Cak i da vam svi na svetu okrenu ledja, ovan ce biti vasa podrska. Naravno, sve to pod uslovom da mu dokazete da ste vredni toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2