Subota,nedelja i ponedeljak bice karta za srecu ovim znacima!!

Subota,nedelja i ponedeljak bice karta za srecu ovim znacima!!

2023-12-22 0 By Admin

Naredna tri dana ce biti karta za srecu ovim znacima!

OVAN

 

Ne morate se previse truditi da vam krene.Sve ce vam poci spontano, kao da se to samo od sebe podrazumeva. Ova tri dana ce biti vasa karta za srecu. U kojem god smeru podjete, ceka vas lepo i pozitivno.

 

BIK

Nalazite se u novcanoj krizi i ovo ce biti dani da se izvucete iz nje. Jedan prijatelj ce vam pomoci, mada vas nece uslovljati. Dacete mu obecanje da ce to biti vraceno u najskorije vreme.

 

BLIZANCI

Imate nameru da idete napred i da se ne zadrzavate u mestu. Jedna ce vam osoba  pomoci da idete za svojim planom. Mozda nju licno niste uvrstili u svoje planove, ali mozete nesto ciniti i mimoplanova.

 

RAK

Ovi dani ce biti vasa karta za srecu i donece vam susret. Bice to nesto sudbinski odredjeno. Put do srece ce voditi zajednickim koracima i vasim planovima. I ne slutite da ce vam se ujediniti srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Slutite da vam se nece ispuniti ono sto sanjate. Vreme je da pokazete da sanjate pomirenje od kojega zavisi sve dalje u vasem zivotu. Mozda biste nesto morali i sami da ucinite da vam se posreci.

 

DEVICA

Imate osecaj da vam ovi dani donose velike promene. Vaga koju cete sresti, bice vasa karta za srecu. Od vas se ceka da iskoristite tek probudjena osecanja. I da pokazete da zelite da gradite srecu sa njom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2