Subota,nedelja i ponedeljak bice karta za srecu ovim znacima!!

Subota,nedelja i ponedeljak bice karta za srecu ovim znacima!!

2023-12-22 0 By Admin

VAGA

Zaljubicete se u jednu devicu i to ce biti na obostranu srecu. Prepoznacete osecanja koja ce da krenu kao lava. Kao karta za srecu i vama ce se otvoriti put koji vas vodi do nje. I dovesce vas pravo pred nju. Da shvatite da ste zaljubljeni potreban je samo jedan pogled.

 

SKORPIJA

Vreme je za korenite promene koje ce vam svakako dobro doci. I bilo je vreme da se pocnu desavati u vasem zivotu. Prvo ce biti na poslovnom planu, ali i na emotivnom. Vreme je da donesete definitivnu odluku.

 

STRELAC

Niste svesni sta vas vodi do jedne ribe. Vi ste ludo zaljubljeni u nju, a da i ne slutite. Postace vasa jedina karta za srecu, i to ce vas radovati. Sve u svemu, srca ce vam odrediti sve sto budete zeleli.I ici cete u istom smeru.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste ni jaki, ni toliko slabi da necete moci savladati ono sto sledi. Ne morate da se plasite nekih desavanja. Svaka veza ima svoje lose i dobre strane, pa ce ih imati i vasa. Upravo trazite nacin da savladate lose.

 

VODOLIJA

Ako cete moci da uticete na jednu osobu, lako cete resiti sve. Kako vam se cini, necete moci da se oslonite na svoje pretpostavke. Od vas se ocekuje da  budete svesni cinjenica koje mogu proizaci iz svega. U svakom slucaju morate biti oprezni.

 

RIBE

I da ne zaigrate na zadnju kartu, vasa karta za srecu  ce uskoro  na vasu adresu. Jedan strelac ce postati vasa karta za srecu i susret samo sto se nije desio. Osecanja koja ce se roditi, ponece vas istovremeno i povesti na zajednicku adresu. Adresu zvanu obostrana ljubav.

Stranice: 1 2