Zadnja sedmica u godini donosi neizbezne situacije svakom zodijaku!

Zadnja sedmica u godini donosi neizbezne situacije svakom zodijaku!

2023-12-23 0 By Admin

Zadnja sedmica  u godini donosi ponesto svakom zodijaku! Slede neizbezne situacije!

OVAN

Vreme je da se okrenete desavanjima koja su iza vas. Zadnja sedmica u godini je nesto sto ste jedva cekali. Daje vam nadu da ce se nesto menajti na bolje. Vreme je da vas zivot dobije novi smisao.

 

BIK

Zadnja sedmica u godini vas uvodi u novo poglavlje zivota. Pred vama je nesto novo u cemu se pokusavate ostvariti. Poslovne ponude koje ce se  pokazati tek kasnije kao dobre ili lose. Ostaje vam da se nadate.

 

BLIZANCI

Zadnja sedmica u godini ceka vas sa ostvarenjem velikih zelja. Dosta toga ste uspeli i sada ste presrecni. Pred vama je jos nesto sto nikako ne mozete da ostvarite. Zelja vam je pomirenje nekih bliskih osoba, ali se jos nece desiti.

 

RAK

Imate vreme koje cini zadnja sedmica u godini. Ako cete iskreno, vama nije ni bila dobra. Zato jedva cekate da prodje i ovih par dana i da se pocnete nadati boljim desavanjima.Slede neizbezne situacije.

 

LAV

Nadate se da ce vam  zadnja sedmica u godini doneti susret. Vi znate sa kime i ko je to, ali se plasite i njene naravi. Zelite pomirenje i nadate se da ce vas konacno pogledati ona kojoj se nadate.

 

DEVICA

U svakom slucaju vam se cini  da je sve nebitno. Jedino bitno u svemu je da zadnja sedmica u godini bude rez. Da ona zakljuci neke razgovore, da zapecati zapocete teme. Svakako zelite da ispratite ove dane i pozelite da se ne ponove.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2