Zadnja sedmica u godini donosi neizbezne situacije svakom zodijaku!

Zadnja sedmica u godini donosi neizbezne situacije svakom zodijaku!

2023-12-23 0 By Admin

VAGA

Zadnja sedmica u godini donosi neizbezne situacije. Za vas ce one biti u vidu jedne velike odluke. Morate je doneti i konacno zauvek prevagnuti. Vase srce zna o cemu se radi.Pred vama su neizbezne situacije koje morate resiti.

 

SKORPIJA

Budite sigurni da biste ovu godinu produzili kada bi to moglo.zadnja sedmica ce vamdobneti prelepa desavanja. Moci cete ad otvorite srce, da se smejete i budete ponosni na sve. Imacete i zbog cega.

 

STRELAC

Neizbezna situacija koja sledi bice za vas nesto neresivo. Zadnja je sedmica u godini i morate da donesete neki rez. Suocite se sa cinjenicama, ma kakve one bile. I nadajte se da ce  da budu bolje.

 

JARAC

Nesto je u vasoj dusi nejasno i morate se suociti  sa sobom. Vreme je za cinjenice. Da znate sta mozete, a sta morate da prihvatite. I da nadjete nacina da menajte ono sto mozete. Bolje je ad se pomirite sa sobom u zadnjoj sedmici godine. Bolje nego da idete u novu nerasciscenih racuna.

 

VODOLIJA

Bice ovo dani da se suocite sa zamenom uloga. Ako ste do sada bili autoritet jednoj osobi, to se menja. Svesno ste zamenili ulogu sa nekim ko je sada na vasem mestu. Tvrdoglavo ste vukli neke poteze i sada je kasno za nazad.

 

RIBE

Jedva cekate da prodje ova sedmica, zadnja u ovoj godini. Volite da sve ide svojim tokom i da hvatate novi ritam. Ovaj do sada nije bio po vasem ukusu i vreme je da se stvari menjaju. Zato morate da pustite sve lose sto je bilo. Vreme da krenete od nule kako bi se okrenulo kolo  srece.

Stranice: 1 2