Ovan i Blizanci:Oprostice sve,osim izdaje!

Ovan i Blizanci:Oprostice sve,osim izdaje!

2023-12-24 0 By Admin

 Vazno je da kazemo da je izvesno da su osobe rodjene u znaku ovna i blizanca posebne. Dusa im je kao u andjela, ali su opasni kao neprijatelji…

 

OVAN

Neko ko se izdvaja. Neko ko prasta sve,osim izdaje. Znak najvece duse. Znak na kojeg se uvek mozete osloniti. Znak koji ce vam biti podrska, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Ali, ovan je i neko sa kim necete moci kako hocete. Cak se moze reci da je ovo osoba koja ce vam dopustiti da radite sta hocete, sve dok ne predjete granicu. A kada se to desi, nema nimalo sumnje da su ovo osobe koje ce tacno znati kada je vreme da odu i da nekoga precrtaju i zaborave za sva vremena.

Vrlo je vazno da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko tacno  ume da proceni kada treba da nekome da sansu, a kada da zauvek nekome okrene ledja.

Istina je da je ovan neko ko ume  da voli ali i neko ko tacno zna kada treba da nekome kaze zbogom. Ovan je neko ko tacno zna sta je ono sto zeli od zivota. Samim tim, njemu je jasno da nekada treba da ode, a nekada da se za nesto bori.

Ovom znaku je novac jako vazan. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko se bori. Dakle, ovan ne ocekuje da mu bilo sta na svetu bude poklonjeno i to je najveca moguca istina. Bice u stanju da vam da svoju dusu, ali u slucaju izdaje… Bice spreman da vam vrati istom merom tako da vas zaboli bar onoliko koliko njega jeste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2