Vaga:Zodijak rodjen za ljubav-kada zavoli daje celu dusu!

Vaga:Zodijak rodjen za ljubav-kada zavoli daje celu dusu!

2023-12-24 0 By Admin

 Vaga je znak koji ima stav. Iako mnogi misle da je ovo neko ko je neodlucan, istina je potpuno  drugacija…

 

Vaga je znak koji zna sta hoce. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ima dusu, stav, lepotu. Imati vagu u svom zivotu znaci imati nekoga ko ce vas voleti i nekoga ko ce biti spreman da vas voli iskreno i svim srcem.

Vazno je da imate na umu da je ovo neko ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ovo je znak koji je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja ujme i zna da cuva tajne. Kada voli, voli svim srcem, ali isto tako… Kada prestane da  voli ovo je znak koji iste sekunde odlazi i to je najveca moguca istina.

Dakle, vaga je neko na koga mozete da se oslonite uvek i u svakom slucaju iako je cinjenica je da je njenu ljubav jako tesko zasluziti.

Potrebno joj je mnogo vremena da nekoga zavoli, ali kada se to desi onda ce za tu osobu uciniti sve… I moguce i nemoguce.

Vaga je dokaz da postoje ljudi koji znaju da vole svim srcem ali i koji tacno znaju sta je za njih najbolje. I da, osoba rodjena u ovom znaku je pravi prijatelj i osoba na koju se uvek mozete osloniti. Cuvace vase tajne uvek i moramo da kazemo da isto ocekuje i od vas. Bitno je da znate da je ovo znak cije je srce veliko kao nebo. Tacno zna kada je pravo vreme da oprosti i kada je vreme da ode.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2