Prva tri dana u zadnjoj sedmici godine, donose poslednje sanse za srecu ovim znacima!

Prva tri dana u zadnjoj sedmici godine, donose poslednje sanse za srecu ovim znacima!

2023-12-24 0 By Admin

Prva tri dana u zadnjoj sedmici godine, donose poslednje sanse za srecu ovim znacima!

OVAN

Prva tri dana sedmice u zadnjoj sedmici godine donose iznenadjenja.Vreme je da se usmerite ka onome sto zelite. Upravo ce vam se ukazati poslednje sanse za srecu. Mozda vas nece hteti neka ljubavna sreca, ali cete se moci usmeriti. Ceka vas jedan blizanac.

 

BIK

Od vas se ceka da budete mnogo privrzeniji jednom raku. On vas voli, ali to ne zna da pokaze. Pred vama su poslednje sanse za srecu i morate ih iskoristiti. Bolje je da u narednu godinu udjete sa odredjenim ciljem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ova prva tri dana u zadnjoj sedmici godine, mogu iznenaditi mnoge. Mislite da niste neki srecnik, a upravo cete biti. Pruzaju vam se poslednje sanse za srecu i vi ih iskoristite. Vreme je da se vasi suparnici povuku.

 

RAK

Imate obaveze koje su uvek iste, osim sto su svaki put sve obimnije. Jedva postizete sve i konacno ste na ivici snage. Iskoristite poslednju sansu za odmor, pre nego pocne pretpraznicni haos.

 

LAV

Vasa emotivna strana ne moze da trpi izlive besa i inata  vaseg partnera. Mozda je sada vreme da se radujete da cete imati poslednju sansu za srecu. Donesite definitivan rez, dok jos niste povredjeni i dok vam je manje stalo. Teze ce biti kasnije. Zadnja sedmica godine donose promene.

 

DEVICA

Cekate jedan poziv da se desi, ali sto vise cekate, manje se nadate. Deluje da do toga nece doci, i da nista ne vredi. Mada bi taj poziv znacio velike promene na bolje, nece ga biti. Ipak zelite da ucinite i poslednju sansu da biste bili srecniji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2