Prva tri dana u zadnjoj sedmici godine, donose poslednje sanse za srecu ovim znacima!

Prva tri dana u zadnjoj sedmici godine, donose poslednje sanse za srecu ovim znacima!

2023-12-24 0 By Admin

VAGA

Ne smete se opustati, vec morate grabiti napred. Postigli ste mnogo, ali jos se kolebate oko necega. Shvatite da je vasa poslednja sansa bas ovih dana. I za ono sto ceka na resenje, samo vi morate doneti odluku. Prvi dani sedmice donose promene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste imali neke srece na ljubavnom planu, ali ne znaci da necete imati. Pred vama su tri lepa dana i to je nesto sto vam daje poslednje sanse u ovoj godini. Osmelite se i pridjite onome ko se pravi plasljiviji od vas.

 

STRELAC

Ljubav vas vuce prema jednoj ribi i niste svesni kako. Samo osecate nezaustavljivu struju osecanja. Zasto da ih krijete, kada su tako intezivna i toliko ocigledna? Trazite nacin kako da joj pridjete i otvorite srce.

 

JARAC

Svi vasi koraci su ispunjeni nadom da ce vam se  desiti neke promene. Naravno na bolje, jer svima je isto vazno da se u novu godinu udje sa pozitivnim mislima. Cak i da ste nervozni, naterajte se da budete dobro raspolozeni.

 

VODOLIJA

Ljubavna  sreca je vasa poslednja sansa koja bi vam se mogla ukazati. Kako vam tok stvari obecava, vi tako i pratite sta sledi. Postacete obazrivi i mudri da iskoristite sanse. Sve ce doci na svoje mesto, vi samo pratite sta se zbiva.

 

RIBE

Nemojte se plasiti siline ljubavi koja sledi. Moracete iskreno verovati jednome strelcu koji ce vam prici. Budite spremni da vam otvori srce i da reka osecanja stigne  do vasih koraka. Na vama je samo da verujete, a mogli biste i da uzvratite.

Stranice: 1 2