Vodolija i Skorpija:Oni nikada ne glume-uvek pokazu svoje pravo lice!

Vodolija i Skorpija:Oni nikada ne glume-uvek pokazu svoje pravo lice!

2023-12-25 0 By Admin

Danas vam pricamo o tome kakvi su skorpija i vodolija. Istina je da su posebni.

 

  VODOLIJA

Moramo da kazemo da nema sumnje da ste vi znak cije je srce veliko kao nebo. Vi ste onaj znak koji je spreman da se bori za ono  sto zeli. Vrlo je vazno reci da ste osoba koja bas sve cini za pravu ljubav i svaka vam cast na tome.

Ali, ono sto je jasno kada je ovaj znak u pitanju jeste da osobe rodjene u ovom znaku nikada ne glume. One su svesne toga da imaju i mane i vrline ali prosto nemaju problem sa tim da kazu sta je ono sto misle, osecaju i zele.

Naravno da je vodolija svesna toga da ponekad gresi ali ona ne pristaje na promene. Svako ko od nje zahteva da se promeni prosto moze da je zaboravi zato sto je vodolija zodijak koji bas nikada ne odustaje od svojih namera. Ona je znak koji, kao i svi, moze biti i najbolji i najgori, ali  je najveca moguca istina da je svestan svoje vrednosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oni koji imaju tu cast da ih vodolija voli imaju nekoga na koga ce uvek moci da se oslone i da racunaju. Jako je malo onih kojima je vodolija prijatelj zato sto ovaj znak ne poklanja svima svoje srce i svoje poverenje. Ali, bas zato sto su ovi ljudi retki, oni i jesu srecnici… Jer, imati ljubav koju pruza vodolija znaci imati sve na ovom svetu…  Vodolije ne glume i ne lazu. One kazu sta misle, sta zele, sta osecaju, uvek, u svakom slucaju… Takve su kakve su, i ako ih volite-nemojte traziti da se menjaju…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2