Blizanci:Istinu govore jer laz ne podnose!

Blizanci:Istinu govore jer laz ne podnose!

2023-12-25 0 By Admin

 Blizanci. Treci znak zodijaka. Zodijak rodjen za ljubav. Zodijak koji je spreman na sve.

 

Blizanci su znak koji vole svim srcem. Istinu govore. Moramo da kazemo da je ovo neko na koga mozete uvek i u svakom slucaju da se oslonite.

Malo je onih koji mogu da kazu da su isti kao blizanci, ali ni slicni… Jer, blizanci su spremni da istraju u onome sto hoce, ali su uvek bioli i ostali posteni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Osoba rodjena u ovom znaku je ponekad dvolicna. To ne znaci nista lose. To samo znaci da osoba rodjena u ovom znaku bas i ne zeli svima da pokaze koliko je odana, verna, iskrena. Jer, blizanci dobro znaju da je na svetu jako malo dobrih ljudi, a mnogo vise onih koji zele da ih vide tuzne. U skladu sa tim, osoba rodjena u ovom znaku ume da se ponasa dvolicno. Da deluje da je srecna cak i onda kada nije, zato sto ne zele da svako vidi njihov bol, tugu, razocarenje…

Moramo da kazemo da su blizanci iskreni i ljudi kojima se moze verovati. Ali, da, oni itekako znaju sa vremena na vreme da kazu neku belu laz. Zasto? Zato sto su ovo osobe koje nikome ne zele nista lose, i ne zele da budu krive za neciji bol. Za neciju tugu… Zato, ako vec moraju da kazu istinu za koju znaju da ce nekome slomiti srce, onda ce pre da je precute.

Istina je i to da je ovo znak koji je jak i borben. Zato, blizanci nadju nacina da istraju u onome sto naume, i to je vrlo vazno da kazemo.

Imati osobu rodjenu u ovom znaku u svom zivotu znaci imati nekoga ko ce vam biti prijatelj, oslonac, i rame za plakanje. To je ono sto moramo reci.

Isto tako, ovo je neko ko je spreman da bude tu za one koje voli i na koga mogu da se oslone oni do kojih mu je stalo.

Osoba rodjena u ovom znaku je neko ko ce naci nacina da istraje u svojim namerama i u to nema nimalo sumnje. Voli iskreno, dace vam svoju dusu, svoje srce, bice odana, verna, spremna na mnogo toga kada nesto pozeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2