Ako ste rodjeni u ovim znacima,znajte da vas bivsi pati i da zeli jos jednu sansu!

Ako ste rodjeni u ovim znacima,znajte da vas bivsi pati i da zeli jos jednu sansu!

2023-12-26 0 By Admin

STRELAC

Morate da imate na umu da proslost nije proslost kada se neko iskreno voli. Dakle, mozda vi sada niste kraj osobe o kojoj mastate, ali ono sto moramo da kazemo jeste da vas ona iskreno voli. Da uvek i jeste. Da nikada nije prestala. Morate da znate da je ta osoba ucinila mnogo toga ne bi li vas zaboravila ali neke se stvari i emocije nikada ne mogu ugasiti.. Mislite o tome.

Na vama je hocete li toj osobi dati priliku ili ne,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je bas sve moguce i da nema nimalo sumnje da su pred  vama dani za iznenadjenja. Od vas zavisi da li ste spremni toj osobi da prastate ali ono sto morate da znate… Slusajte svoje srce. Srce ne gresi. Ovo nikako nije vreme za ponos. Nije vreme da slusate druge niti da se inatite. Ovo je vreme kada treba da se zapitate da li bivsi treba da ostane bivsi i da uradite onako kako vam nalaze vase srce jer je izvesno da samo ono zna sta je ono sto je najbolje  za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Jedan bivsi partner vam je mnogo u mislima. Neko ste ko se ne predaje lako i samo je pitanje dana kada cete odluciti da ucinite prvi korak. Vi ste neko ko zna sta zeli i ko nikada ne odustaje od onog sto naumi.

Moramo da kazemo da je cinjenica da su pred vama dani za promene i dani kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.Jer, i ta osoba prema vama oseca isto. I njoj je stalo bas kao i vama. Ceka vas jedan novi pocetak i nema sumnje da ce ljubav svakako da pobedi.

Stranice: 1 2