Bik-tvrdoglav i uporan u svemu,ali pravi dobrica neznoga srca!

Bik-tvrdoglav i uporan u svemu,ali pravi dobrica neznoga srca!

2023-12-26 0 By Admin

Zodijak tvrdoglav i uporan u svemu, ali pravi dobrica neznoga srca!

BIK

Zodijak ste koji je kao osoba jako tvrdoglav i uporan u svemu. Od vas se ceka da budete spremni da se dokazete da zavredjujete paznju. Od mnogih ste omalovazani i vreme je da pokazete da ste neko koga ce morati da postuju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mada ste tvrdoglavi i uporni u svemu sto hocete, vi ste pravi dobrica. I jos tako uporna osoba u svemu sto hoce, a tako neznoga srca.Vas karakter ozbiljne i odgovorne osobe, skoro da se podudara sa vasom dobrotom i neznim  srcem. I da se zna, to ste vi, a niko drugi!

Vi ste neko ko ima talenat za sve i zato ste uporni u svemu.Vi verujete u sebe, znate sta mozete, a sta ne. I skoro da vladate ubedjenjem da sve mozete i to sve sto i hocete. Vasi su planovi samo vasa dela, jer ono sto planirate, vi cete u dela i pretvoriti.

Hrabri i snazni kao licnost, ne plasite se neuspeha, a ipak znate kako da to postignete. Radom i trudomi velikim odricanjem. Vi ste dobrica koji voli sve redom i ne znate da mrzite. U vasem recniku ne postoji, ni slicna tome  rec, i to je ono sto vas cini da ste najveci dobrica od svih.

Koa covek ste uvazavani i postovani, a kao kolega ste nezamenjivi. Sve vase ideje su dela, a dela vam daju zaradu i novac. Zato neka vam niko ne zavidi, jer nema pravo bilo ko. Neka svi izvole da rade i zarade, kao i vi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2