Poslednji dani u ovoj godini svakom zodijaku donose po zasluzi:Neko ce dobiti sve o cemu masta!

Poslednji dani u ovoj godini svakom zodijaku donose po zasluzi:Neko ce dobiti sve o cemu masta!

2023-12-27 0 By Admin

Verujte da ce svakom zodijaku naredni dani doneti sve po zasluzi!

 

OVAN

Slede poslednji dani 2023. godine… Sve radne pobede i uspeh koji sledi, nece pasti sa neba. Sve sto vas ceka lepo, bice za vas rad i trud. Bas onako po zasluzi, kako odavno niste osetili. Mozete se ponositi svim sto ste vredno radili. I svim onim sto vas ceka.

 

BIK

Imali ste brojne sanse i ponude i skoro da ste mnoge odbili. Propustili ste sjajne sanse  i sada ce vas stici kajanje. Ono sto ste propustili, nece se ponoviti. Zato cete morati da prihvatite nesto mnogo manje privlacno. I to je po zasluzi, ali cete se ipak izvuci.

 

BLIZANCI

Za sve dane vaseg zivota u kojima ste se odricali, sada stize nagrada.  Vreme je da po zasluzi uzivate u necemu postignutom. Iskreno, to ce biti nesto mnogo vise nego ste mogli i da zamislite. Prelepi  rezultati su pred vama. Poslednji dani donose iznenadjenja.

 

RAK

Ako ste se zanosili mislju da ce vam se posreciti, jos nece. Da je po pravoj zasluzi, vi biste jos davno bili srecni. Naucili ste da nije sve, i nije uvek po zasluzi. Vi cete ovih dana da budete jedinstven primer toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Samo jedna vasa rec bi mogla da ucini mnogo u srcu jedne osobe. Ipak se ponasate kao da vam nije stalo. Ako cete po zasluzi, vi se volite sa jednom osobom. I ona voli vas. Jedino vi niste spremni da se suprostavite okolini, a moracete! Ucinite nesto da pobede vasa srca!

 

DEVICA

Bicete u teskoj i za vas, beznadeznoj situaciji. Ucinite sta morate, i radujte se ako ikako mozete. Ako sami sebe ne budete razgovarali, osecacete se jos losije. Pokazite se hrabrim da savladate sve teskoce koje ce se pojaviti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2