Poslednji dani u ovoj godini svakom zodijaku donose po zasluzi:Neko ce dobiti sve o cemu masta!

Poslednji dani u ovoj godini svakom zodijaku donose po zasluzi:Neko ce dobiti sve o cemu masta!

2023-12-27 0 By Admin

VAGA

Ono sto sledi mozda nece biti kao po zasluzi. Ipak cete se radovati bez obzira sta vam se bude desavalo. Dok se drugi budu spremali  za provod, vi cete morati da vredno radite. Necete zazaliti, sledi novcana nadoknada,  bas po zasluzi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Bice ovo krajnji dani da definisete svoja osecanja. Ako ste ih do sada krili, vreme je da ih pokazete. Donesite definitivnu odluku u vezi sa jednim lavom. I resite konacno na cemu ste, i sta je ono sto vas zanima u vezi sa njime.

 

STRELAC

Smatrate da ste dominantni, bar po zasluzi kada se meri. Vreme je da pokazete da cete se ponositi svojim postignucima. Od vas se ceka da budete otvoreni sa jednom bliskom osobom. I ako zelite da joj budete jos blizi, ukazite joj stopostotno poverenje.

 

JARAC

Niste svesni da sve lose moze da se menja. Zato ne ocajavajte, vec se usmerite napred. Sve sto nije islo do juce, sada je  vreme da se menja i da krene napred. Samo verujte u sebe i vase zasluge nece izostati.

 

VODOLIJA

Vasi dani pred vama ce vam doneti boljitak na emotivnom planu. I zaista cete ih nazvati svojim danima. Dugo ste cekali svoje prilike i svojih pet minuta. I konacno cete ih docekati, jer ste i zasluzili. Poslednji dani ce biti jako lepi.

 

RIBE

Uvek slobodne i neopterecene, prihvatate sve sto se zbiva. Znate da nije  uvek sve onako kako mi ocekujemo. Ipak ce vam se ovih dana poceti da kristalisu neke stvari. I vreme je da budete odlucni, odgovorni i puni ideje za naredne dane.

Stranice: 1 2