Jarac i Ovan:Dva zodijaka koja ljubav dokazu na delu!

Jarac i Ovan:Dva zodijaka koja ljubav dokazu na delu!

2023-12-29 0 By Admin

 Istina je da su jarac i ovan pomalo teski zodijaci. Da imaju karakter koji nimalo nije jednostavan, niti lak.

 

JARAC

Vi ste znak koji svoju ljubav dokaze na delu. Znak koji ne prica mnogo, ali znak koji je spreman da istraje u svemu onome sto naumi, a to je za svaku pohvalu. Moramo da kazemo da nema sumnje da ste vi neko ko tacno zna sta hoce, i vi ste osoba koja je u stanju da se bori za ono do cega joj je stalo.

Malo je onih koje volite ali bas zato sto ih je malo, oni su pravi srecnici. Vi ste osoba na koju uvek mogu da se oslone oni koje volite. Nikako niste znak koji olako izgovara volim te. Niti znak koji bilo sta lako obecava. Ali, ono sto je najlepse kada ste vi u pitanju je vase divno srce jer ste vi znak koji bas uvek sve daje za pravu ljubav. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ste andjeo cuvar onih do kojih vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Imati vas u svom zivotu i imati vasu ljubav znaci imati sve na ovom svetu. I to je ono sto je najveca moguca istina. Ljubav je emocija koja se desi samo jednom, i cinjenica je da vi jednom zavolite ali kada se to desi… Velike su sanse da je to emocija koja ce trajati tokom celog zivota. I da, prava je cast znati da postoje ljudi kao sto ste vi.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2