Narednih tri dana slede susreti sa bivsim ljubavima ovim znacima!

Narednih tri dana slede susreti sa bivsim ljubavima ovim znacima!

2024-01-02 0 By Admin

Slede susreti sa bivsim ljubavima ovim znacima, jednom zodijaku sa neprebolnom ljubavi!

OVAN

Slede vam susreti sa bivsim ljubavima od kojih je jedna neprebolna. Sta biste mogli da ucinite kada se sretnete? Mozda ni sami ne znate sta, ali cete se iznenaditi. Kada se sretnete oci u oci, sve ce da bude kao nekad.

 

BIK

Vasa sreca da ste rascistili sa jednom osobom. Nije da vam nije stalo do nje, ali cete se radovati susretu. Sada bar znate kako biste se morali ponasati kada se sretnete. Iskreno, to biste morali sebi da naredite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Narednih dana imate u planu neke odredjene korake. Ipak cete se moci radovati zato sto ce vam neko pomoci. Vreme je da se zapitate zasto vam pomaze jedna osoba. I ne samo sada, vec u poslednje vreme uvek?

 

RAK

Susreti sa bivsim ljubavima nije ono sto vam se desava. Bicete vise bazirani  na to da se dese susreti sa nekim novim osobama. Jedna ce se pojaviti jos ovih dana i probudice svu vasu paznju.

 

LAV

Vasa je sreca da ste spremni da se mirite, posebno sa jednom osobom. Ona se za sada ponasa tako kao da vas zeli izbeci. Nije da to ne vidite, ali se tesite da nije tako. Vreme je da otkrijete pravu istinu, zeli li vas izbeci, ili ne?

 

DEVICA

Kuda se  krecu vase misli i sta vas sve  snalazi u zadnje vreme? Morate se potruditi da svoje misli saberete. Ne dozvolite da remete vas mir i da bespotrebno sene opterecujete. Ako vam se neko svidja, nema sta da mislite, vec mu recite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2