Narednih tri dana slede susreti sa bivsim ljubavima ovim znacima!

Narednih tri dana slede susreti sa bivsim ljubavima ovim znacima!

2024-01-02 0 By Admin

VAGA

Nemate  nista u planu osim da idete za svojim obavezama. Vreme je da se okrenete ozbiljnom pocetku. Svesno resavate da dobro startujete da biste mogli da racunate na pocetni uspeh na poslovnom polju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Susreti su vam uvek dragi, ali susreti sa bivsim ce vas zaboleti. Od svih bivsih ljubavi, poslednja vam je neprebolna. I ma sta da osetite, vratice vam  srce na mesto. Vreme je da joj pokazete da je niste preboleli, jer nije ni ona vas.

 

STRELAC

Ovo su dani za neke odluke koje cete morati doneti. Odavno ste trebali nesto resiti i sada su dosli dani za to. Budite smeli da ispratite zelje svoga  srca i postupite kako vam ono zapoveda.

 

JARAC

Niko vas ne moze  razumeti bolje od one koju volite. I ona voli vas, to je vreme da priznate jedno drugome. Zasto se onda ponasate kao da vas je sram da to priznate jedno drugome? Ovo su vasi dani i vi ih morate iskoristiti.

 

VODOLIJA

Upravo ovih dana radite mnogo, ali ce vas susreti sto slede iznenaditi. Posebno susret sa jednom ribom dace vam krila. Vreme je da budete spremni da se pored obaveza, okrenete i toj osobi. Nesto joj zelite reci.

 

RIBE

Vasa ljubavna prica ce poceti sa jednom vodolijom. Nemojte oklevati da joj pokazete da je volite. Nista vam se posebno nece desavati, osim da cete biti zadovoljni sto ste je sreli. Sve sto ce se desavati, pocinje od vaseg susreta. A vodi vas jedno drugome, srcima punih osecanja ljubavi.

 

Stranice: 1 2