Petak,subota,nedelja:Razlog za slavlje imace samo ovi znaci!

Petak,subota,nedelja:Razlog za slavlje imace samo ovi znaci!

2024-01-04 0 By Admin

VAGA

Neko ce vas provocirati a da vam nece biti jasno i zasto. Vreme je da znate o cemu se radi i da  mu pridjete sa odredjenim pitanjima. Umesto da vas ne podnosi, vi cete otkriti da mu se dopadate. I da vas provocira samo da bi imao prilike da prica sa vama.

 

SKORPIJA

Odavno ste spremni da se vodite obavezama. Uspevate u tome, samo da se srede neke odredjene situacije. Ovo ce biti dani da se radujete  boljim desavanjima. I da malo popustite sa obavezama, a povedete vise racuna o sebi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Niste svesni sta vas ceka i to ce vas iznenaditi. Desavanja sto slede bice u vasu korist. Jedno prijatno iznenadjenje ce vas  povesti radovanju. Zato cete se snaci da malo prikrijete deo radosti, ali i da pokazete da niste ravnodusni.

 

JARAC

Naivno verujete u obecanje jedne osobe. Ovih dana se nadate da ce ona i da ga ispuni. Verujte da se ne smete previse radovati, i da vas ceka nesto sto ce vas obeshrabriti. Bice da ste se nadali nemogucem.

 

VODOLIJA

Vasa situacija ovih dana nece biti bas na zavidnom  nivou. Morate se predati obavezama, a vase misli ce da vas vuku na drugu stranu. Misli ce vam vuci jedna riba iz vase blize okoline. Zaljubljujete se  i to ce biti ocigledno.

 

RIBE

Imate razloga da priredite slavlje jer sledi ponuda kojoj se niste nadali. Bice to poslovna sansa  koja vas vadi iz problema. Pravo je vreme da isplivate iz problema i da resite neke odredjene stvari. Ovo ce biti dani koji ce vas radovati.

 

Stranice: 1 2