Crveni mesec:Januar je mesec ljubavi i do njegovog kraja,ovaj ce zodijak biti zaprosen!

Crveni mesec:Januar je mesec ljubavi i do njegovog kraja,ovaj ce zodijak biti zaprosen!

2024-01-09 0 By Admin

Januar je mesec ljubavi i do njegovog kraja  ovaj zodijak ce biti isprosen!

 

OVAN

Mada ste u ljubavi sa nekim, nikako ne ocekujete nesto posebno. Vasa emotivna veza je sasvim obicna  i jednostavna. Daleko je od one veze o kojoj ste mastali. I desavanja na tapetu vasih dana, potpuno su drugacija od onih kakva ste sanjali. Januar je mesec ljubavi, zasto ne bi bio i vama?

Da ne obradujete druge svojim priznanjem, samo da se zna! Vasa veza i nije tako losa, ali nije onakva kakvom ste mislili da ce biti. I za sve je poznato samo cinjenica koje ste tek sada svesni. Snovi su samo puste zelje, a ovo je stvarni zivot. Ovo je monotona svakodnevica kojoj ste se predali. Januar, kao mesec ljubavi, bio bi pogodak koji bi razbio svu monotoniju.

Da bi vam bilo bolje, morate se sami potruditi. Razbijte monotoniju i odagnajte lose raspolozenje. Budite olicenje pozitivne energije i vedrog raspolozenja. Okitite se osmehom! Verovali ili ne, osmeh vam lepo stoji!

Ozivite svoje dane pred sobom i ozivite necim svoju emotivnu vezu.  Iznenadite partnera necim, bilo cime. Ako nemate para za izlaske, i skupe poklone, obradujte ga stnicom. I to ce dobro doci dok brod tone. Ne zalite se na krizu, na umor i na zivot u sustini. Volite zivot i naucite i partnera da ga voli pored vas.

Cak i ako se nada prstenu od vas, ubedite ga da vase vreme tek dolazi. I to sto jos ne donosite zivotne korake, ne znaci da ce ljubav da bledi. Ubedite ga da ce vasa ljubav tek da zivi i da bude i jaca i snaznija.Vas partner zeli da vas zaprosi, ali se plasi vaseg odgovora…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2