Srijeda,cetvrtak,petak:Tri dana za tri srecnika,a srecnici ce biti ovi znaci!

Srijeda,cetvrtak,petak:Tri dana za tri srecnika,a srecnici ce biti ovi znaci!

2024-01-09 0 By Admin

Naredna tri dana su dani za tri srecnika, a srecnici ce biti ovi znaci!

OVAN

Naredna tri dana ce biti dani za tri srecnika zodijaka. Necete biti vi medju njima, ali da ste daleko od tri srecnika i niste. I kod vas ce biti jako lepo i sve ce da vam krene kako treba. Necete imati potrebe da se zalite na bilo sta.

 

BIK

Niste svesni da vas vuce nesto cime niste bas odusevljeni. Ipak cete se truditi, pa cak i hvaliti nekim koracima. Ovo su tri dana da se nosite sa  novonastalim situacijama. Za vas ce biti vrlo povoljne.

 

BLIZANCI

Nervirate se mnogo, ali to vas ne vodi dobrome. Pod hitno cete morati da ova tri dana iskoristite na razmisljanja. Ovako vise nece moci i morate se usredsrediti na sebe. Neke stvari ne mozete promeniti, pa verujte da nervozom samo stetite sebi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Bicete jedan od tri srecnika kojima ce ovo biti prelepi dani. Dani za bolje raspolozenje, za druzenje i jedan susret. Vas licno ce traj susret uciniti srecnim. I ponovo cete biti na pocetku necega lepoga.

 

LAV

Od vas se  ocekuje da iznesete sta vam je na dusi. Moci cete to da pokazete jer ce vas jedna osoba lepo zamoliti. Mozda niste slutili da zeli to da vam kaze, ali da joj niste dali prilike. I ovo ce biti i prilika i  novi pocetak.

 

DEVICA

Drugi ste od tri srecnika ovih dana i vreme je da budete spremni da verujete. Morate verovati da je ovo  nesto o cemu ste samo sanjali do sada.  Konacno su ovo dani za vase snove i jedan novi pocetak na emotivnom planu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2