Devica i Vaga: Kraljevi neznoga srca,vaze za dva zodijaka sa najboljom dusom!

Devica i Vaga: Kraljevi neznoga srca,vaze za dva zodijaka sa najboljom dusom!

2024-01-12 0 By Admin

Pred vama su dva zodijaka sa najboljom dusom i dva kralja neznoga srca!

DEVICA

Jedan ste od dva zodijaka koji vaze za kraljeve neznoga srca! I to nije sve sto se o vama moze reci, ali je sazeto u tu recenicu skoro sve. Ili tek samo ono najvaznije i najdragocenije o vama. Ono po cemu ste poznati, po cemu se prepoznajete, i po cemu se izdvajate od drugih.

Vase je srce dugo nepobedivo jer nikada ne zurite. Vi ste neko ko zna sta hoce, ali ne zuri sa novim koracima. U emotivne veze nikada ne ulazite brzo, jer uvek volite da budete oprezni. Niste od onih koji se zaljubljuju na precac, ali kada vam se desi, blago onome koga volite. Blago onome ko vas bude imao za partnera, jer ste covek neznoga srca i covek sa najboljom dusom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Suvise ste snazna i jaka licnost da biste se tek tako upustili u novu emotivnu vezu. Ne trudite se da zavedete, pa da za vama neko pati. Nikada ne dajete lazne nade, da biste se kasnije povukli.

Vi ste neznoga srca i ne biste dozvolili da se vase srce zaljubi, pa da pati. Zato ne biste ni da zavedete nekoga i date mu laznu nadu. Ne biste mogli podneti da zbog vas neko pati. Vi ste covek sa najboljom dusom. U dusi ste kraljevi jer volite srcem i nikada ne krijete osecanja, niti se pretvarate. Vase je srce nepobedivo ali nezno, i kada volite, volite do kraja.

Ako su vam osecanja uzvracena i osetite se voljenim, vi cete biti spremni na sve. Bicete spremni da ispunite svaku zelju voljenom bicu. I ako treba, i zvezde cete sa neba da mu skinete…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2