Tokom naredna 72.sata:Nekome se vraca milo za drago!

Tokom naredna 72.sata:Nekome se vraca milo za drago!

2024-01-13 0 By Admin

Vreme je da se vrati milo za drago zodijacima koji su svesno gresili!

 

OVAN

Tokom naredna tri dana slede bitne promene. Niste od onih koji svesno i namerno grese. Vreme je  da vam se ostvare neke nove situacije koje prizeljkujete. Uglavnom izbegavate da se uplicete u nesto sto moze izaci na lose. I vreme je da se drzite na odredjenoj razdaljini, kao i do sada.

 

 BIK

Vasa sreca je da se mozete zainteresovati za  jednu osobu. Odavno se interesujete, ali to krijete u sebi. Vec osecate da se desava ljubav, ali do ovih dana niste ni sebi hteli priznati. I sada je vreme za priznanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da vam se vrati milo za drago, a da i ne mislite o tome. Neko vam se svidja i sada bezi  od vas. I vi ste ignorisali necija osecanja, a znali ste da vas voli ta osoba. I sada vam se desava da gajite ljubav prema toj osobi, a nece vas udostojiti paznje. Tokom narednih dana je sve moguce.

 

RAK

Letite na sve strane i trudite se da obavljate sve svoje obaveze. Vi cete i sada isto raditi, cak i vise. Na vas su se mnogo oslonili vasi bliznji i vi cete raditi za troje. Vreme je da im sugerisete da je to kraj i da vise sebi to necete dozvoliti. Vratite im milo za drago.

 

LAV

Morate se skoncentrisati na osobu do koje vam je stalo. Ako nastavite da se ponasate odsutno, samo cete da pogorsate stvari. Ono do cega vam je stalo, morate se izboriti za to. Inace, mozete dici sidra i slobodno poci dalje.

 

DEVICA

Stalo vam je do necega, ali nikako da pokazete to. Niti bilo cime niste nagovestili osobi koje se to tice. Vreme je da joj ovih dana pridjete, i da se radujete sto cete konacno izustiti neke reci. A vase reci bi mogle da usrece nekoga. Tokom narednih dana slede prijatna iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2