Karma do 31.januara:Jedan znak ce biti presrecan,drugom sledi gorko kajanje!

Karma do 31.januara:Jedan znak ce biti presrecan,drugom sledi gorko kajanje!

2024-01-13 0 By Admin

 LAV

Karma postoji. Vi znate prema kome niste ispali fer. Vi znate kome ste slomili srce.  E, sada mozete da ocekujete da nastupi period za vase kajanje. Ono sto treba da naglasimo jeste da cete saznati da osoba do koje vam je stalo vise nije sama. Zapravo, da je iskreno srecna. Ona je volela vas i zelela je sa vama mnogo toga, ali je vama bilo malo. Sada, vi ste postali njena proslost, a vama tek sada biva jasno da ste pogresili i zelite da vratite vreme. U periodu do kraja meseca krece vase kajanje. Silno cete zeleti da na neki nacin ispravite svoju gresku. Mozda cete cak i da shvatite da tu osobu zapravo volite i da je ona jedino sto vam treba. No, izvesno je da vam sada ne preostaje nista drugo osim da prihvatite istinu da je kasno za kajanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da naucite lekciju, pa da, kada vas  ponovo neko bude voleo, tu osobu cuvate, a ne da se igrate sa bilo cijim emocijama.

Ako to nije vas slucaj, onda znajte da je izvesno da ste u proslosti nekoga povredili. Bilo to slucajno ili namerno, desilo se, a vama sada slede dani za kajanje.

Mozda ce vam zapravo ta osoba vratiti milo za drago.  Vama jednostavno slede dani tokom kojih cete shvatiti gde ste pogresili i nista vam drugo ne preostaje osim da iz svega izadjete kao pobednik. Neka ovo bude vasa prilika da na tezi nacin naucite lekciju, ali svakako… I posle tuge dodje sreca, tako ce biti i u vasem slucaju.

Stranice: 1 2