Strelac i Bik:Dva najsnaznija zodijaka plemenitog srca,prosli su tezak put do srece!

Strelac i Bik:Dva najsnaznija zodijaka plemenitog srca,prosli su tezak put do srece!

2024-01-17 0 By Admin

Ovo su dva najsnaznija zodijaka plemenitog srca koji su prosli tezak put do srece!

STRELAC

Vlasnici ste velikog srca. Vrlo malo se zna o vama i vasoj snazi, a jos manje o vasem licnome zivotu. Vreme je da se mnogi upoznaju sa svim sto ste uspeli da prodjete. Sa onim sto ste morali da se mucite i sto ste morali da prozivljavate licno. Malo je onih koji znaju da ste se mnogo cega odricali i da ste morali da se mnogo cega odricete. I da je vas zivot bio uporna i mukotrpna borba sa zivotnim nedacama.

Ili je malo onih koji vas poznaju licno, onako prijateljski. Onih koji poznaju vase lice i nalicje srece, sve vase tuge, sve vase zelje. Vase snove i neostvarena vasa mastanja. Malo je onih koji poznaju vasu dusu, vase veliko i plemenito srca.

Uglavnom se o vama misli kao o zodijaku cija je slika da ste jedan od dva najsnaznija zodijaka. Da vam uvek ide dobro, da vam se sve moze i hoce. U stvari, niko i ne zna koliko odricanja trpite i koliko snage ulazete da sakrijete svoje tuge. Svoje emotivne lomome, kojih  svako ima, pa cak i oni koje misle da su najsnaznija u svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

O vama se misli da ste veliki zavodnik, da ste donzuan i srcelomac, koji samo okolo seta i ubira plodove. Ipak je vas pzut do srece bio trnovit i tezak. I sve sto imate i u cemu uzivate, nije vam palo sa neba. Sve ste sa mukom  postigli i zahvalni ste sudbini sto vam se pruzila sansa. Vasi prijatelji vas vole i postuju i to vam je vazno pored partnerove paznje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2