Sreca i ljubav u poslednjim danima januara-nekome konacno kraj ljubavne krize!

Sreca i ljubav u poslednjim danima januara-nekome konacno kraj ljubavne krize!

2024-01-20 0 By Admin

VAGA:

Radujete se kraju ovoga meseca u nadi, da ce se dobre stvari nastaviti.Nemate sta ocekivati, osim da se trudite da sve bude bez promena. Bicete i srecni i zadovoljni i vreme je da se vasa veza krunise. Partner vam najavljuje jos vecu srecu, zeli vas zaprositi.

 

SKORPIJA:

Niste bas zadovoljni, jer i nemate neki emotivni zivot. Sve se  svelo na vase poslove, rad i obaveze koje jedva stizete. Nemate mnogo  vremena za sebe, ali to vas ne vodi sreci. Okrenite se sebi i ucinite nesto i za sebe i svoje srce.

 

STRELAC:

Vreme je da rascistite neki nesporazum sa partnerom. Neka se zna sta je to sto vas veze a sta vas razdvaja. Ako postoje emocije i vecina slicnosti medju vama, predjite preko svga.Ako nema emocija koje su spona, verujte da je raskid zagarantovan.

 

JARAC:

Zelite se sredite na emotivnom planu, a vi niste sigurni sta zeli vas partner. Morate da cupate reci i njegova osecanja iz srca. Stavite ga pred konacnu odluku, ili da se izjasn,i  ili da odlazite. Makar cete ucenom saznati sta vam sledi, sreca ili tuga.

 

VODOLIJA:

Ovo je bio vas mesec ljubavi i najlepsih ljubavnih desavanja. Verujete da ste bili medju srecnicima zodijak, po pitanju ljubavi. Uskoro ce kraj i iskreno se nadate ad nece biti promena, ne bar na gore! Poslednji danu mesecu ce pomutiti vasu srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE:

Ne znate sta se desava kod drugih, ali smatrate da vam je sreca daleka. Sve vase emocije nisu dovoljne da otope led sa srca jedne osobe. Kao da ste hiljadama kilometara daleko od srece, tako gubite nadu. I ne ocekujete da sledi veliki preokret, i vasa sreca  ce vas zagrliti u liku onog o kome ste mastali.

Stranice: 1 2