Ponedeljak,utorak i sreda:Neko ce morati da donese odluku od koje mu zavisi sreca!

Ponedeljak,utorak i sreda:Neko ce morati da donese odluku od koje mu zavisi sreca!

2024-01-21 0 By Admin

Sati odluka i kolebanja zahtevace samo jedan korak od ovog zodijaka- da se izjasni!

OVAN

Pred vama su teski sati i nece vam biti lako. Pred vama su sati za promene i neko ce doneti odluku i kolebanja istovremeno. Jedno je sigurno, a to je da odluku morate doneti, rado ili nerado. Izjasnite se, pa kako god bude!

 

BIK

Sati sto slede za vas  nece biti tako lepi, ali se udruzite sa nekim. Uvek je lakse u drustvu, pa ce i vama trebati neko. Ako vec ne znate da resite  problem sami, postoji pomoc prijatelja. I za vas ce ona dobro doci. Znate vec ko vam je odan prijatelj.

 

BLIZANCI

Pred vama su svakako dani iscekivanja da se desi neko cudo. Mada niste bas presrecni, uvek vas prati neka sreca. Deluje da se u narednim danima uzdate u te iznenadne srecne okolnosti. A zna se da je zbog jedne osobe.

 

RAK

I sati i dani sto slede nose vam veliku neizvesnost. Da se radujete ne smete unapred, a opet da  da se lazno nadate dobrom, jos gore. Kada bi se znalo da slede dani koji ne nose najbolje cemu se nadate, verujte da bi vam bilo teze. Neko mora da donese odluku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Sve u svoje vreme pa ce i vasa sreca da se konacno ukaze. I ne mora da znaci da ce to biti novac,  vec jedna odredjena osoba. Vreme je da se izjasni prema vama, a li ni za vas nece biti drugacije. I vi morate da gledate da uzvratite na isti nacin.

 

DEVICA

Ljubav jedne osobe ce vas voditi napred i vreme je da ucinite korak napred i vi. Pred vama su sati odluka i kolebanja. Ipak cete se morati izjasniti i pokazati sta osecate i sta planirate dalje. Ovako nista dalje nece moci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2