Ponedeljak,utorak i sreda:Neko ce morati da donese odluku od koje mu zavisi sreca!

Ponedeljak,utorak i sreda:Neko ce morati da donese odluku od koje mu zavisi sreca!

2024-01-21 0 By Admin

VAGA

Drzite se slepo svoga ponosa, ali tako duze ne mozete. Morate ga se resiti i sve uciniti da ponos ne stavljate ispred ljubavi. Ako i dalje budete cinili isto, necete biti srecni u ljubavi. Zato cinite sve u ime ljubavi!

 

SKORPIJA

Vi se skoro uvek radujete odredjenim stvarima. Mozda to cinite u sebi, ne pred drugima, ali ne znate drugacije. U slucaju da vam se ne ostvari ono sto zelite, bolovacete lakse. Bar svi drugi nece znati.

 

STRELAC

Jasno je da zelite da vam se izjasni jedna osoba. Ipak su pred vama sati odluka i kolebanja, ali se ne dajte. Resite ono sto morate i sto ce biti najpametnije u datom momentu. Svakako da morate biti racionalni i ukljuciti razum.

 

JARAC

Osecate da ste zaljubljeni i grabite napred svom snagom. Nemojte da idete samo srcem, jer vreme je odluka. Bolje je da bude malo i kolebanja, nego da u zurbi pogresite u proceni. Srce vas vodi putem koji ste sami birali, ali budite mudri.

 

VODOLIJA

Sati sto slede donose vam neraspolozenje, ili ga vi cinite sebi? Morate malo da se trgnete i sami sebi da date volje. Ovo su sati u kojima igraju igru i vasa odluka i kolebanje. Morate se oraspoloziti i dati sebi oduska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Niste voljni pokazati sta zelite, ali zasto se ne izjasnite konacno? Pokazite sta zelite, koji su vam planovi i sta je ono sta biste vi licno. Vasa je sreca da ste se usaglasili sa zeljama srca. Jos samo da pokazete sta vase srce trazi od osobe.

Stranice: 1 2