Strelac i Jarac-dve velike duse zodijaka: Svakoga razumeju i svima prastaju!

Strelac i Jarac-dve velike duse zodijaka: Svakoga razumeju i svima prastaju!

2024-01-21 0 By Admin

Ovo su dve velike duse zodijaka koje  svakoga razumeju i svima uvek sve prastaju!

STRELAC

Vlasnik velike duse. Znak koji ume da prasta, voli, znak koji tacno zna sta je ono sto zeli. Moramo da kazemo da je izvesno da je ovo neko ko voli svim srcem i kome vrlo cesto treba jako mnoo vremena da se zaljubi. To je zato sto je strelac neko ko se nece zaljubiti  na prvi pogled  vec neko koga zanima samo necija dusa.

On zeli da kraj sebe ima osobu u kojoj ce pre svega imati prijatelja pa tek onda partnera. Mnogi misle da je strelac neko ko je poseban sam po sebi i to je najveca moguca istina. Nemojte nikada zaboraviti da se u ovom znaku radjaju ljudi cija je dusa iskrena. U skladu sa tim strelac je neko ko ume i zna da prasta a to je vrlo vazno da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali on dobro zna kada je dosta, kada je kraj, kada je pravo vreme da okrene ledja i da ode. I to je najveca moguca istina bar kada je ovaj znak u pitanju. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ce naci nacina da istraje u svemu sto zeli i imajte na umu da nema sumnje da ume da voli svim srcem. Razmislite o tome. Strelac je znak koji za pravu ljubav cini sve ali kada jednom odluci da ode onda je to uradio jednom za sva vremena.

Moramo za sam kraj da kazemo da je strelac znak velike duse koji u svom srcu nosi pregrst najlepsih emocija. Ne moze niko da voli kao on niti moze iko na svetu tako nezno i iskreno da bude odan i predan. Niko ne moze da mu parira i svestan je toga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2