Narednih dana: Strelac se raduje,skorpija kaje,jarac glumi,dok jedan znak krije suze…

Narednih dana: Strelac se raduje,skorpija kaje,jarac glumi,dok jedan znak krije suze…

2024-01-22 0 By Admin

VAGA:

Mada ste skoro imali emotivni udar sudbine, vesto krijete svoje suze.Vasa veza je prepukla i niste  pokazali svoja osecanja.

I narednih dana cete nositi masku lazne srece, sve dok vas srce ne izda. A bice to u momentu jedna suza izdajica, koju necete sakriti  kada se slucajno sretnete sa bivsim.

 

SKORPIJA:

Nesto se desilo ali vasom krivicom, mada ste trebali preci preko toga, a niste. Sada ste sami i usamljeni, i daleko od onog kojeg volite, ali vam kajanje ne pomaze.

Nadate se da i on voli vas, ali narednih dana morate pruziti sansu i sebi i njemu. Vreme je da popuste kocnice vase tvrdoglavosti.

 

STRELAC:

Sve sto ste hteli, nije vam se dalo u ovim, ali polazete velike nade u naredne dane. Jedan jarac je vasa ljubav i vasa tajna , davna i dugo cuvana.

Vreme je da pokazete  da vam je stalo do njega, bez obzira sto ce vas ignorisati. Pogazicete svoj ponos,  priznati svoja osecanja i kolika su i otkada traju.

 

JARAC:

Svesni ste da vam se nabacuje jedan strelac i da vas gleda kao relikviju.  Do sada ste ga vesto ignorisali i  glumili ste nezainteresovanost.

U narednim danima je potrebno da zbacite laznu masku i da vise ne glumite ravnodusnog. Vreme je da budete srecni i zadovoljni i da prihvatite ljubav koja vam se nudi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA:

Vasa sreca je daleko, bar vam se cini da je tako, ali ce vam se uciniti jos blizom.Naravno, ako prihvatite ljubav jedne device  koja zeli da se zauvek povezete.

Odavno je ocekivala da  vasa veza  pokaze  onu cvrstinu, i da bude nagradjena onom neraskidivom  vezom. I vreme je da je krunisete i da konacno budete zauvek spojeni.

 

RIBE:

Ako vas narednih dana neko bude ubedjivao u svoje emocije, morate mu verovati. Znajte da ih odavno gaji ali i krije od vas.

Naredni dani ce biti lep povod da vam otkrije tajne svoga srca. A deo tajne koju ce vam izneti ste svakako vi, kao jedina osoba koja ga zanima, koju voli i koju bi voleo uvek!

 

Stranice: 1 2