Ovan i Bik:Vi ste dokaz da na svetu postoje dobri ljudi!

Ovan i Bik:Vi ste dokaz da na svetu postoje dobri ljudi!

2024-01-24 0 By Admin

Vazno je reci da nema nimalo sumnje da su ovan i bik posebni sami po sebi. Niko na svetu ne ume da voli tako odano, iskreno, predano!

 

 OVAN

Dokaz ste da na svetu postoje dobri ljudi. Vasa dusa je dobra, vi ste znak velikog srca. Vi ste ona osoba koja je uvek tu i na koju uvek mogu da racunaju oni do kojih vam je stalo i svaka vam cast na tome.

Kada se zaljubite vi ste osoba koja cini sve sto moze i nema nimalo sumnje da ste partner iz snova. Jasno je da ste osoba koja dobro zna da zivot nije lak ali nikada ne odustajete od onog sto naumite i neko ste ko se uvek bori za ono do cega mu je stalo.

Ljubav je ono sto vam daje snagu. I dok svi oko vas ocajavaju, vi ste znak koji je spreman da se bori za ono sto hoce i u to nema nimalo  sumnje. Vazno je da kazemo da ste znak cije je srce veliko i da ste dokaz da postoje andjeli cuvari onih do kojih im je stalo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Umete i znate da prastate ali je vazno da kazemo da ste znak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi…  Ali da nikada ne gradite svoju srecu na tudjim suzama. Odlicni ste kao prijatelj, a jos bolji kao partner. Divno je znati da postoje takvi ljudi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2