Devica i Rak: Nezni i snazni istovremeno, sve ce vam oprostiti, ali zaboraviti nece nikada!

Devica i Rak: Nezni i snazni istovremeno, sve ce vam oprostiti, ali zaboraviti nece nikada!

2024-01-24 0 By Admin

Nezni i snazni istovremeno,sve ce vam oprostiti, ali zaboraviti nece nikada!

DEVICA

Vasa  je narav takva da cete uvek da ucinite sve i da pomognete u nevolji. Sve sto za vas vazi jeste da ste tako dobri i nezni, ali istovremeno ste opet tako snazni. Tesko je poverovati sa koliko neznosti cinite kada zelite da osvojite necije srce. Kada zelite nekome biti prijatelj i kao prijatelj koji zeli da pomogne. Svima prastate, ali nikada ne zaboravljate, i nikome!

Vi ste jako posebne osobe koje uvek krecu od nule i svojim fer odnosom grade sve. Vredno i posteno sticete poverenje i pokazujete svoje radne sposobnosti. Vredni i radni, uvek savesno obavljate svoje obaveze. Kao radnik ste cenjeni i postovani jer opravdavate ukazano poverenje.

Nikada ne kasnite, vec sve obavljate na vreme i bas onako kako se to od vas i ocekuje. Cesto  ste hvaljeni i nagradjivani. I uopste nije cudo sto vas neki zele da radite samo sa njima i da im budete pomocnici ili saradnici.

Niste mnogo drugaciji ni sto se tice emotivnih polja. I tamo ste fer igrac, onaj koji igra na sve ili nista. U svemu ste posteni i korektnni i nikada ne gledate samo sebe. Uvek ispred svega stavljate ljubav, i stavljate vas oboje. To znaci da ne gledate samo licne interese i da niste onaj ko ce da udovolji svojim interesima, a drugima kako bude.

Vasa sreca je da vas vole i da ste voljeni. I mada nikome ne merite reci, ima onih koji vam staju zadaju brige. I mada nikada ne vucete svadju, prastate svima, ali nikada ne zaboravljate nikome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2