Ovan i Bik:Ovo su zodijaci koji ce vas beskrajno voleti!

Ovan i Bik:Ovo su zodijaci koji ce vas beskrajno voleti!

2024-02-02 0 By Admin

I za vas se vredi boriti, jer kad jednom zavolite, volite zauvek i do kraja…

BIK

Vi ste zodijak koji ce poput kralja biti i ostati nepokolebljiv. Vreme ce da pokaze da ste neko za koga se vredi boriti. Vas ce jedino  moci da vodi  jedno  jedino bice tamo kuda hoce. Bice to ona koju cete voleti i koja ce vam biti deo srca. Samo ce jedna i jedina osoba  kojoj cete dati srce, moci da vas voli i da vas vodi.

I vi cete nju voleti vise nego sto se moze opisati, cak beskrajno…Vi ste onaj zodijak koji se uvek oslanja na svoje sopstveno srce i na svoju sopstvenu ljubav.I ljubav je vas jedini pokretac koji vas vodi i vuce napred. Ona vas vodi  napred, salje signale i vuce vas tamo gde srce zeli. I sve dok sledite svoje srce, vi se ne plasite.

Cesto ste osporavani kao zodijak koji je sebican i koji nije bog zna kako i koliko vredan. Vi znate sta su zli jezici, i da to cine samo dokoni ljudi. Oni manje vredni od vas i dokoni, koji nemaju preca posla. Samo oni koji nemaju svoj zivot mogu da vas osporavaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vi ste savesni i hrabri i nicije tudje misljenje vas nece doticati. Vi ste nepokolebljivi poput kralja, i kada nesto hocete, vi cete ostvariti cilj. Nije vam dovoljno da se osecate dobro, a da to ne vide i drugi. I ma koliko da ste srecni, vi ste neko ko voli da se to vidi. I da pokazete svojim osmehom, svojim raspolozenjem.

Stranice: 1 2