Nedelja,ponedeljak,utorak:Tajne koje ste vesto cuvali bice otkrivene u naredna tri dana!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tajne koje ste vesto cuvali bice otkrivene u naredna tri dana!

2024-02-03 0 By Admin

Tajne moje ste vesto cuvali od svih, bice otkrivene tokom naredna tri dana!

OVAN

Niko nije bez tajne, pa niste ni vi. Makar da se radi o bilo cemu, ipak svako ima nesto svoje sto cuva za sebe. Tajne vaseg srca su da volite nekoga vec duze vreme. I ovih dana cete ih otkriti onoj koju volite.

 

BIK

Niste u prilici  da trenutno imate nekoga pored sebe.Ne mozete da zaboravite onu koju volite, mada je ona davna proslost.Nikako da opet zavolite i da zaboravite. Govorite da je ne volite, a volite je, i sada je vreme da cinite nesto odredjeno.

 

BLIZANCI

Vec ste odlucni da idete napred i da ovih dana obavite nesto vazno. Pred vama su brojne obaveze, ali vi nikako da ih svedete na minimum. Mozda biste morali da radite samo ono sto morate i sto se od vas ceka.

 

RAK

Kada volite, vi volite srcem i nikako da i ne morate reci. Vase voljeno bice vas obozava, i svesno je da ne pricate mnogo. Pa ipak je vreme za tajne koje ste vesto cuvali od njega. Ovo su dani priznanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Imate srce koje vas vodi i koje vas vuce napred ka jednom liku. Mada ga jos niste dobro upoznali, necete oklevati. Vec ovih dana cete traziti priliku da se priblizite i da ga izbliza osmotrite. Jos vise cete biti ocarani.

 

DEVICA

Niko vas ne vodi dalje osim vaseg srca. Vase misli vas vuku ka jednoj vagi koja vas je zagledala. Ne morate se plasiti da je vase srce puno osecanja koja nece biti uzvracena. Videcete da se radi o obostranoj simpatiji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2