Lav i Riba: Zodijaci koji ce vam skiniti zvezde sa neba!

Lav i Riba: Zodijaci koji ce vam skiniti zvezde sa neba!

2024-02-03 0 By Admin

 Lav i Ribe su zodijaci koji ce vam skiniti i zvezde sa neba ako im ljubavlju uzvratite!

LAV

 

Vi ste jedan od onih zodijaka koji za svoje bice da urade sve da biste ga ucinili srecnim. Znaju da vole do neba. Od vas se ocekuje mnogo jer ste neko ko vazi za posebnu licnost. Za osobu koja vlada poput kralja, koja se postavlja kao da je sve ovisno o njoj.

Neko ste ko je izuzetno snazan i jak, a uz to imate urodjenu inteligenciju. Vi ste osoba koja ima svoje mesto, koja ima svoj nivo i nikada se ne spustate  nize da vas neki omalovazavaju. Vi ste spremni da zivite svoj zivot bez osvrtanja na druge. I sto je najvaznije, bez osvrtanja na bilo sta.

Vi ne zavisite od tudjeg misljenja, niti dozvoljavate da vam drugi namecu svoja misljenja. Imate svoje stavove i drzite se svojih principa. Nikada ih ne gazite, niti odustajete od njih. Cak i po cenu svoga sopstvenog bola, vi necete menjati stav. Ostvacete cvrsti u svoja uverenja i nepokolebljivi.

Zato ste kao radnik vrlo uspesni jer znate sta vam je cilj. Nikada od svojih ciljeva ne odustajete i uvek znate da vam je to pravac kojeg se drzite. Vredni ste i savesni i uvek cesto iznosite svoje ideje. Cesto ste hvaljeni i podrzavani u svemu sto radite. Srce im je do neba.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kao partner na emotivnom planu, onaj ste koga svako zeli kraj sebe. Mnogi bi da ih vodite kroz zivot. Da im budete vodja, tolerancija i ljubav u svemu. Mnogi vas vole i rado bi da i vi volite njih. Vi kada volite, spremni ste da skinete i zvezde sa neba kako vam se na ljubav uzvrati ljubavlju!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2