Ribe:Znaj koji ima dusu iznad svega,punu ljubavi!

Ribe:Znaj koji ima dusu iznad svega,punu ljubavi!

2024-02-04 0 By Admin

Ribe su znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i u to nema nimalo sumnje. Mnogi misle da su ribe naivne ali je prava istina da znaju sta zele od zivota.

 

Ribe su znak koji ima dusu. Znak koji tacno zna sta je ono sto hoce i ko nikada ne odustaje od toga. Vazno je reci da je ovo znak koji za pravu ljubav cini bas sve ali da je vazno i to da zna kada je vreme da ode i da okrene i ode. Ono sto je bitno reci kada je ovaj znak u pitanju jeste da nema nimalo sumnje da mu je srce veliko kao nebo. Da ume i zna da voli ali da je cinjenica da ume da se ponasa prema onima koji joj dokazu da je ne zasluzuju. Mora se reci da je ovo neko ko dobro zna sta hoce i kako da to dobije.

Osoba rodjena u znaku ribe je neko ko ume da prasta. Mozda cak i vise nego svi ostali znakovi ali kada odluci da ode onda je to za sva vremena.

Imati kraj sebe ribu znaci imati nekoga ko ce vas voleti. Biti vam odan i veran… Spreman da se bori na hiljadu nacina ako vas voli. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja  tacno zna kada je vreme da se za nekoga bori, a kada je najbolje da se okrene i ode, cak i ako tu osobu voli najvise na svetu.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su ribe osobe koje su spremne da se bore za one koje vole ali da znaju koliko vrede i ocekuju da i dobiju onoliko koliko daju. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.

Ako neko zasluzi da ga vole, ribe ce dati sve od sebe, ali isto tako je i sa negativnim emocijama. Ribe su po prirodi jako nezne ali dobro znaju kada je vreme da nekome okrenu ledja. Da odu, cak i ako tu osobu vole vise od svega na svetu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2