Nedelja,ponedeljak,utorak:Tajne koje ste vesto cuvali bice otkrivene u naredna tri dana!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tajne koje ste vesto cuvali bice otkrivene u naredna tri dana!

2024-02-03 0 By Admin

VAGA

Deluje da cete morati da zaigrate na sve ili nista. Ovo ce biti vreme da otkrijete tajne svoga srca. Ovih dana cete morati da otkrijete jednoj osobi  daje volite. Cak i ako to skrivate od svih, moracete reci  da ste zaljubljeni i da necete odustati.

 

SKORPIJA

Vi ste neko ko se mora truditi da pokaze vise volje i vise vere u zivot. Od vas se ocekuje da budete mnogo raspolozeniji. Sve sto je bilo zaboravite i okrenite novi list koji vas vodi napred. Moracete biti mnogo odlucniji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Niste raspolozeni da vas jedna osoba ignorise, jer nece biti prvi put. Sada cete biti odlucni da pokazete da joj to necete dozvoliti. Vreme je da znate sta vam je ciniti, i da se jasno i glasno izjasnite.

 

JARAC

Konacno cete otkriti tajne svoga srca, a to je ljubav u njemu. Vi ste zaljubljeni u osobu koja vas voli, ai nije uverena da i vi volite nju. Vi niste neko ko prica puno o svojim osecanjima. I sada je red da  kazete tajne koje ste cuvali do sada.

 

VODOLIJA

Imate mnogo obaveza i vreme je da se one privode kraju. Nije lose da pomoc zatrazite od osobe koja vam uvek pomaze. Zasto i sluze dobri prijatelji, ako ne kada je pomoc najpotrebnija? Vi znate kome da se obratite i ko vam je od poverenja.

 

RIBA

Vec se trudite da idete napred i da koracate neoptereceno. Budite svesni desavanja koja su bila i da su vam ona stvarala veliki pritisak. Konacno je red da pokusate da idete napred i onako kao osecate da treba. Tamo gde vas srce vuce, a to je su vec tajne koje jos uvek  cuvate.

Stranice: 1 2