Rak i Jarac: Oni sto slede put svoga srca i nikada ne odustaju!

Rak i Jarac: Oni sto slede put svoga srca i nikada ne odustaju!

2024-02-04 0 By Admin

Ovo su  dva zodijaka koji slede put svoga srca i nikad se ne predaju!

 

RAK

Nasli ste se pred ocima onih koji vas gledaju, a nikako da vas razumeju.  Slede rakovi svoja srca. Mada biste to najvise voleli, ipak tesko cete naici na razmevanje mnogih. Mozda tek na razumevanje samo odabranih i to u malom broju.

Hteli bi da  pokleknete pred pogledima nekih i da se predate. I da voljom onih ljubomornih odustanete od sebe i svojih snova. Hteli bi da idete u korak sa njima i onako kako njima odgovara. Niko vas ne bi ni pitao sta je sa vama i vasim misljenjem. Sta sa vasim zeljama?!

Mnogi bi da upravljaju vasim mislima i vasim koracima. Neki vec pokusavaju da vam budu tutor i da vam namecu svoju volju. Da zivite  za njih, radite za njih i onako po njihovoj volji. Ne dajte sebi to i dalje takvo njihovo ponasanje, vec zauzmite svoj stav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

I mada ste nezni, vi ste istovremeno i snazni, samo vas jos takvoga nisu videli. Vreme je da se snalazite i da pokazete sta hocete i cemu tezite.

Kad volite, vi volite srcem i ne morate ni da govorite, niti da pokazujete. Jasno cete videti sta vam je ciniti i ucinicete sve da to i ostvarite.  Kada udjete u vezu, verni ste, uporni i otvoreni za svaku temu. Ne trpite tajne, no uvek ih stavljate na tapet razmatranja. Njihova srca su velika.

Svoje probleme resavate  na vreme i nikada ne odustajete od svoga cilja. Pa i kada vidite da necete uspeti, vase je srce  uporno da uspete. I nikad se ne predajete, niti odustajete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2