Sreda,cetvrtak i petak:Naredna 72.sata donose promene,a evo kom znaku najvecu srecu!

Sreda,cetvrtak i petak:Naredna 72.sata donose promene,a evo kom znaku najvecu srecu!

2024-02-06 0 By Admin

VAGA

Sve je onako kako bi ste i zeleli da bude. Cekaju vas zaista lepa tri dana. Neko ste ko ima stav i ko ume i zna da se bori za ono do cega mu je stalo. Slusajte svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Moramo da kazemo da je sada doslo pravo vreme da cinite onako kako vam nalaze vase srce. Bili ste osoba koja je vise mislila na druge nego na sebe, sada je doslo vreme da se fokusirate na ono do cega vam je stalo.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Uzivajte u svim onim lepim stvarima koje vam sada slede.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude ljuabv, snaga, podrska, i sve sto ide uz to. Naredna 72.sata ce biti odgovori na mnoga pitanja koja sebi ovih dana postavljate.

 

 VODOLIJA

Vazno je da cinite onako kako vam nalaze vase srce. Samo nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti.  Neka vam na prvom mestu bude glas vaseg srca. Itekako je moguce da ce uslediti promene.

 

 RIBE

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. I nemojte se ni zbog koga menjati. Vi bi ste mogli biti znak koji ce u narednih par dana upoznati osobu koja ce vasem zivotu dati jedan novi i lepsi smisao.

Stranice: 1 2