Vodolija -zodijak koji najjace voli: Sve mu pocinje ljubavlju i sa ljubavlju i zavrsava!

Vodolija -zodijak koji najjace voli: Sve mu pocinje ljubavlju i sa ljubavlju i zavrsava!

2024-02-08 0 By Admin

Vi ste zodijak koji najjace voli i sve vam pocinje ljubavlju i ljubavlju i zavrsava…

Vodolija

Onaj ste zodijak koji ne zna drugacije osim da voli. U vasem srcu stoje reci koje cete uvek reci, cak i da vam je tesko. Cak i kada nije vreme za njih, bicete podrska u teskom trenutku, osobi koja ih prozivljava. Reci koje cete reci cak i onoj osobi koja ih nikako ne zasluzuje. Takvi ste i ne znate biti drugaciji.

Vi ste zodijak koji je poseban po tome da mu sve pocinje ljubavlju, ali se i zavrsava ljubavlju. Kada su u pitanju reci koje ne biste trebali reci u svadji. Kada vasem partneru nije jasan cilj koji zelite njima postici. Kada imate dilemu da li se raspravljati ili samo okrenuti ledja?!

Vase se ime nosi u srcu  i belezi u kalendaru licnih zelja na putu do srece. I uvek tu stoji jedno nezaobilazno  pitanje zasto? Mozda zato sto su vodolije drugacije od drugih zodijaka.

Dama Vodolija

Mnogo ste drugaciji po nacinu ophodjenja i onome  sto vam je u srcu. Mnogo ste nezne i osetljive na sve oko sebe. Na ljude koji nisu srecni, na nesrece koje se desavaju, na lose okolnosti kojih je svakim danom  vise. Volite  svakoga bez obzira sta ko misli i o vama i sta ko zeli. Razlika je samo u tome sto znate kojih se ljudi trebate kloniti.

Svoju ogromnu dobrotu pokazujete kroz razumevanje svakog ljudskoga stvora. Pravdate i one dobre kao i one lose, jer ste puni samilosti i neznih osecanja. Svaki bi covek bio najbolji, najuspesniji, da moze… Razumete sve, i na sve ljudske nedostatke gledate sa ljubavlju i postovanjem. Sa razumevanjem, zeljom da opravdate i da razumete…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2