O9.O2: Mlad Mesec ima planove za svakog zodijaka, a posledice stizu za koji dan!

O9.O2: Mlad Mesec ima planove za svakog zodijaka, a posledice stizu za koji dan!

2024-02-08 0 By Admin

Mlad mesec je 09.02 i ima planove za svakog zodijaka. Posledice njegovog dejstva stizu tek za koji dan!

OVAN

Mlad Mesec vas upozorava da se malo ubrzete. Ne mozete biti  tako ravnodusni na sve oko sebe i morate pokazati zelje. Imate li ciljeve, koji vam prioriteti i sta je ono sto vas drzi u mestu? Nadjite se negde!

 

BIK

Mlad Mesec vas konacno upozorava da budete daleko smireniji. Do sada niste imali razumevanje i toleranciju. Ali ako sada pokazete da znate tolerisati sve oko sebe, sve ce vam biti lakse. Vreme je da pojednostavite  stvari.

 

BLIZANCI

Mlad Mesec vas salje ka licnom izboru i daje vam pravo da postupite kako zelite. Mada ste svesni da morate postupiti kako morate i kako zahtevaju okolnosti. Ako nastavite sa nerviranjem, mozete stetiti samo sebi  i svome zdravlju.

 

RAK

Mlad Mesec imalepse planove za vas, a ti su ad se istaknete. Imate sve potencijale i iurodjenu inteligenciju. Vreme je da se istaknete u prvi plan i pocnete dominirati, umesto stodrugi dominiraju nad vama.

 

LAV

Mlad Mesec vas upozorava na ljubav koju osecate ali je gusite. Morate je ili ispoljiti, ili potpuno eleminisati iz srca. Uzalud volite nekoga ko vam nije ravan ni po bilo cemu. Vi volite, a taj vas neko ne primecuje. Budite konkretni da znate cinjenice.

 

DEVICA

Mlad Mesec  vas upozorava da se morate malo preispitati. Niste spremni da se vodite srcem i da se okrenete jednoj osobi. Nikako da je prihvatite u svojoj blizini. Pokazite sta vas nervira kod nje i mozda se sve prepreke otklone.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2