Bik:On ce vam vratiti veru u ljubav i pokazati kako se voli!

Bik:On ce vam vratiti veru u ljubav i pokazati kako se voli!

2024-02-09 0 By Admin

Bik je zodijak koji ce vam vratiti veru u ljubav i pokazati kako se voli! Iskreno i srcem!

Bik je onaj zodijak koji u sebi ima istovremeno mnoge osobine, koliko  slabe, njima napsuprot izricito snazne. On je tako nezan, a opet tako snazan i jak. Sa druge strane, on je tako tih i miran lik, a opet tako odlucan i mocan. Zna i sta hoce i sta zeli. On se svojih se stavova drzi.

Bik je tako jednostavan znak, a opet tako snazan da sledi svoje srce i ide za svojim ciljevima. Jasno vam je da ste neko ko se raduje svakim novim danom, i da ostavljate novi trag u vremenu i u prostoru. Imate nove prilike u kojima ste i car i sluga, i koji ce vas voditi ka ostvarenju ciljeva.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je ovo znak cije je srce vece od svega. Ume da se preda, da se posveti… Ume da za pravu ljubav i pravu osobu ucini sve sto moze. Ali bik je neko ko tacno zna sta hoce. Nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja tacno zna kako da se izbori za ono do cega joj je stalo. No, moramo da kazemo da je ovo osoba koja ce tacno znati  kako da se ponasa i koja se prema ljudima ponasa bas onako kako bi volela da se oni ponasjau prema njoj.

Zapravo je istina da niko na svetu nece voleti kao bik ali i da niko na svetu nece biti u stanju da vas usreci kao sto to moze ovaj znak zodijaka. Naravno da je vrlo vazno da imate na umu da je on neko ko moze mnogo da prasta. Ali i ko je svestan kada je vreme da nekome kaze zbogom. Oni koji ga ne poznaju dovoljno dobro misle da je tvrdoglav ali je prava istina da je osoba koja se samo ponasa u skladu sa situacijom. Mada je opste poznato da je ovo znak koji ide glavom kroz zid i nikada ne odustaje od onog sto pozeli i naumi.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2