Ovan:Recite mu da nesto ne sme ili ne moze i gledajte kako to radi!

Ovan:Recite mu da nesto ne sme ili ne moze i gledajte kako to radi!

2024-02-09 0 By Admin

 Istina je da je ovan jedan jedini. I da je ovo znak koji je svestan svoje vrednosti.

 

Ovan je znak koji voli zivot. Neko ko tacno zna sta je ono sto hoce i ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja ima najbolju dusu u zodijaku i niko na svetu ne ume da voli kao on. Samim tim, on ume i zna da prasta, odlicno zna sta hoce i kako da to dobije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak kojem je ponos jako naglasen. Skoro da moze da se kaze da mu je svejedno da li je ponos ili ljubav, jer kod njega su te stavke izjednacene. Ponasa se prema ljudima onako kako zeli da se drugi ponasaju prema njemu i to je najveca moguca istina. Imati kraj sebe ovna znaci imati nekoga ko ce za pravu ljubav i prave ljude da uradi bas sve. Retko koga zavoli i to je istina jer on ne poklanja svoju ljubav nikada tek tako. Moze da vas voli najvise na svetu ali on ne prasta tako lako i to je vrlo vazno da kazemo.

Ovo je osoba koja je u stanju da uradi ono sto ne bi niko drugi ni pomislio, a kamoli uradio. Odlicno zna sta hoce i spremna je da se bori za ono do cega mu je stalo ali se mora reci da se nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. On ne radi drugima ono sto ne zeli da neko uradi njemu i to je velika istina. Svakako da je u stanju da mnogo prasta ali nece nikada i nikome dozvoliti da mu prica kako ce ziveti i koga ce zapravo voleti.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2