Rak: Zodijak koji put do svoje srece prolazi sam-ne ocekuje tudju pomoc!

Rak: Zodijak koji put do svoje srece prolazi sam-ne ocekuje tudju pomoc!

2024-02-10 0 By Admin

Zodijak ste koji put do svoje srece krci sam!

RAK

Ako je iko vrlo poseban zodijak, to ste vi! Posebni ste po mnogo cemu i po tome sto ste neko neodoljiv. Neko ste ko se ne da zivotnim nedacama, ma kakve god one bile. Ne date se losim zivotnim vetrovima, pa cak ni kada one zaduvaju. Uvek neustrasivi borac za bolje sutra!

Vi ste neko ko ce ici kroz trnje i kroz blato do cilja. I makar i bili nejaki, pravicete se da ste najjaci i neustrasivi. Da vam je sve potaman, da ste neko kome nije nista. Sve svoje brige koje vam je zivot nametnuo, sakricete. Svoje cete tuge i svoje suze  sakriti u dubini svoje duse.Vreme je da se usmerite onome sta hocete i to ce se ispuniti. Vi verujete u sebe i u svoje srce koje vam je vodja.

Vi rakovi, imate ogromno srce ispunjeno dobrotom. Dobrota vam je glavna osobina i ono sto ste spremni da date na svakom koraku. Svima koji vas znaju smeju se pouzdati u vas. I to bas u svakom casu, u svakom trenutku i svakoj situaciji. Vi ste najveci prijatelj medju zodijacima.

Vasi prijatelji vas vole kao nekoga najblizeg i najrodjenijeg. I da im niste u rodu,oni ce vas voleti kao da ste im rod. Kod svih ste uvek na visokoj poziciji jer ste voljena osoba. Osoba koju svi vole i cene, i kojoj ukazuju poverenje. O postovanju da ne govorimo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Onaj ste zodijak kojem se klanjaju i kome vecina zodijaka skida kapu. Zbog uspeha, zbog  dobre duse i zbog velikog srca. Zbog velikog prijateljstva koje nema cenu i onih koji ga vole. Neko ste ko uvek zasluzi unapred‚ cak i da mu se ne vrati. Ne merite reci i ne vagate dela. Za vas je uciniti dobro delo, nesto najvece na svetu. I zato ih cinite kud god krenete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2