Znak Devica: Najbolji medju najboljima, lep i poseban u svemu!

Znak Devica: Najbolji medju najboljima, lep i poseban u svemu!

2024-02-10 0 By Admin

Ona je najbolja medju najboljima, lepa i posebna  u svemu!

DEVICA

Ne smete da se zanosite da cete moci da nadjete sebi ravnoga po lepoti. Ipak se necete ni truditi, jer za vas je lepota prolazna. Bas kao sto prolaze godine, kao sto se sve menja. Ali ono  u cemu hocete naci sebi ravnoga, jeste  dobrota. Vi ste najbolji medju najboljima!

Dobrota vam je glavna i najveca osobina i to uvek trazite. Za vas je vazno da vas partner bude neko ko ce da da vas razume. Ne mora da bude lep da biste mogli biti par. Pozeljno jeste u svakom slucaju! Ali vi znate da nadjete neki tok stvari po znacaju. I uvek ste nekoko zna da razdvoji vazno od nevaznog i odvoji bitno od bitnijeg.

Spremni ste da pratite svoju volju koja se uvek istice u prvi plan. Ali za razliku od mnogih, vi pokazujete dobru volju. Pokazujete je u svemu, u svakoj situaciji i svakom trenutku. Bio taj trenutak povoljan ili ne, bio dobar ili los. Vasa dobra volja je vasa ruka  koja vas vodi kroz sve nedace zivota. I koja pomaze vasim prijateljima.

Vi ste neko najbolji medju najboljim, jer uvek imate resenje za sve. Tesite prijatelje, pomazete im da se snadju, da prebrode neke dane. Znaju da se uvek mogu osloniti na vas i da se smeju u vas pozdati. Uglavnom se trudite da nikada i nikoga ne izneverite. I da svima koji vas vole, vratite duplom merom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kao covek i kao kolega ste vrlo posebni i svoji. Uvek se drzite kulturno i dobro vaspitano.  Imate takta i nastupate kao  neko ko sve moze razumeti. Kao covek ste voljeni i cenjeni na  svakom koraku. I tu ste srecni i zadovoljno uzvracate svima sa postovanjem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2