Spremite se za bumerang: Ovo su posledice Mesecevog dejstva i stizu brze no ikada pre!

Spremite se za bumerang: Ovo su posledice Mesecevog dejstva i stizu brze no ikada pre!

2024-02-11 0 By Admin

 Ovo su posledice Mesecevog dejstva i stizu brze no ikada pre! Spremite se za bumerang!

 

OVAN

Upozoreni ste da morate nesto da cinite za sebe. Vama se nije dalo da gledate napred i da se trudite za svoje sanse. Sami sebe drzite u zadnjem planu. Da biste izbegli bumerang, ukljucite se u svoj zivot i grabite napred.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Bumerang stize a da i ne pomisljate na takvu mogucnost. Od vas se cekalo da prihvatite mnoge ponude za posao. Vi ste izabrali onaj koji najmanje volite i sada vam nece biti lako. Ipak se trudite da uspete.

 

BLIZANCI

To sto vas neko stalno nervira, ne znaci da vas ne voli. Mozda vas i voli, pa ne zna drugi nacin da privuce vasu paznju. Vreme je da dobro osmotrite na njegovo ponasanje. I ako postoji sansa da se zaljubio u vas, dobro je razmotrite.

 

RAK

Stize vas bumerang za sve sto je bilo,i sve sto se zbilo. Za sve ono od pre sto ste morali da ispoljite. Svesni da niste mogli da menjate stvari, prihvatili ste ih zdravo za gotovo. Bumerang stize nenajavljen.

 

LAV

Moracete da resite jedan nedorecen razgovor. Uporno se trudite da ga izbegnete, ali necete moci. Krajnje je vreme da ga obavite i da se zna sta vam je ciniti. Makar i bio nepovoljan ishod, dalje se ne smete zavaravati ni jedno, ni drugo.

 

DEVICA

Mozda je doslo vreme da pakujete svoje kofere za put. Idealna sansa da se vase zelje i vase nade uspune. Odavno planirate jedno putovanje, ali vas uvek jedna osoba spreci. Sada cete vi da sprecite one koji vas remete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2