Ovan:On je svestan da je najbolji i najjaci i beskrajno uziva u tome!

Ovan:On je svestan da je najbolji i najjaci i beskrajno uziva u tome!

2024-02-11 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada pricamo o ovnu. To je znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli ali uvek je bio i ostao posten.

 

Ovan je znak koji je prvi u zodijaku. Dok svi ocajavaju, dok svi zale, dok svi kukaju, ovo je znak koji daje sve od sebe za ono sto hoce i za ono sto naumi. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja daje sve od sebe za ono sto hoce ali da je postena. Ovan nikada ne gradi svoju srecu na tudjim suzama i to je najveca moguca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Posten je, i ima parolu… Da ne radi drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu. Za razliku od ostalih znakova, ovan je neko ko tacno zna sta je ono sto zeli i ko ume i zna da se za to izbori. I zna koliko vredi sto je jako vazno da kazemo.  Ovan je neko ko je spreman da istraje u onome sto naumi.

Moramo da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna kako da se ponasa ali je vrlo vazno da kazemo da se ponasa u skladu sa svojim emocijama. Jako je vazno da kazemo da je ovan osoba koja ide ka svom cilju i vazno je da znate da nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja ce pomoci, ako moze. Ako moze da ucini, ovan ce to prvo da uradi. Ovo je znak koji nikada ne zaboravlja tudju dobrotu ali ne zaboravlja ni one koji mu okrenu ledja onda kada mu je tesko i kada pati.

Ovan im petlju da kaze sta je ono sto misli, sta oseca, sta zeli. Vrlo cesto ima problem sa tim sto kaze istinu jer mnoge ova istina zaboli, ali on je prosto znak koji tacno zna sta je ono sto hoce. I kaze onako kako misli i ponasa se u skladu sa situacijom sto je vrlo vazno da kazemo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2